maanantai 18. huhtikuuta 2011

Se on jo iso!


 Sunnuntaina lähdettiin taas käymään mätsärissä Dustyn kanssa, tälläkertaa paikkana Gardenian piha Viikissä. Seurana tietysti tuttuun tapaan Linnea jolla tälläkertaa oli Valtsu mukana, kiitokset seurasta! Dusty meni nyt viimeistä kertaa pentuihin, ensi mätsärissä joudunkin nimittäin jo ilmoittamaan sen pieniin aikuisiin...hui! Vastahan se oli ensimmäisessä mätsärissään....

Itse esiintyminen meni ihan ok'sti, kehän alustana oli hiekkapohja jonka hiekka koostui suht terävistä kivistä joten Dusty hieman nosteli toista takajalkaansa kehän yhdessä nurkassa. Seisominen alkaa jo sujua kivasti, ja D on nyt oppinut asettelemaan takajalkansa hyvin. Loppujenlopuksi Das esiintyi tosi hienosti vaikka päivä olikin pitkä ja auringossa lämpötila nousi melkein 20*C! (Itse onnistuin mätsäripäivän aikana polttamaan naamani). Punaisten kehässä Dusty sijoittui hienosti PUN3, mitä en olisi uskonut kun paikanpäällä oli niin paljon näyttävempiä ja paremmin esiintyviä pentusia eli olen todella ylpeä mamman pikku Maasusta...joka nyt ei olekkaan enää niin pieni!
Hurjasti onnea Linnealle ja Valtsulle joka oli PUN1 BIS4, ja kiitokset kaikista tämän postauksen kuvista! 

2 kommenttia:

  1. Onnea jälleen hienosta mätsärisijoituksesta!
    Oli kyllä ihan järkytys kun Elvikin meni isoihin koiriin, eikä enää pelleilemään pentuihin :D

    VastaaPoista
  2. Miten ihmeessä Dustykin on jo niin iso.. Vastahan se sulle tuli! Ei voi olla totta, munkin pentuhaaveet on kestänyt siis jo vähintäänkin ikuisuuden..
    Onnittelut taasen mätsärimenestyksestä! :)

    VastaaPoista